AcasăPoliticaIohannis atrage atentia: oamenii isi doresc legi mai clare, mai coerente

Iohannis atrage atentia: oamenii isi doresc legi mai clare, mai coerente

Liderul de la Cotroceni le cere, practic, reprezententilor clasei politice, prin intermediul unui mesaj public, sa aiba in vedere asteptarile romanilor si in privinta legislatiei.

Subliniind, printre altele, faptul ca oamenii isi doresc legi mai clare, dar si care sa nu se mai modifice atat de des, cum s-a intamplat pana acum, Klaus Iohannis asteapta de la politicieni un raspuns la aceste asteptari ale electorilor, lasa sa se inteleaga presedintele, prin intermediul unui mesaj postat, duminica, pe contul sua oficial de Facebook.

Si nu au fost putini cei care au remarcat faptul ca, desi scurt, mesajul cu pricina este unul cat se poate de cuprinzator. „Stiu ca oamenii isi doresc legi mai clare, mai coerente, care nu se schimba de pe o zi pe alta. Aceasta asteptare va trebui sa capete un raspuns din partea politicienilor”, a transmis liderul de la Cotroceni.

De altfel, nu e prima oara cand seful statului face referire la anumite aspecte care il nemultumesc, atunci cand vine vorba de legislatia autohtona. „In ultimii 25 de ani, de foarte multe ori, legislatia prost facuta a dus la stagnare si a incurajat coruptia”, nota presedintele, la finele lunii aprilie.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger