AcasăPoliticaIohannis, asteptat la Targoviste pentru "primul clopotel" din acest an scolar

Iohannis, asteptat la Targoviste pentru „primul clopotel” din acest an scolar

Daca anul trecut asista, in calitate de primar, la ceremonia de deschidere a anului scolar la o scoala din Sibiu, oras al carui edil a fost circa 14 ani, de aceasta data presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, luni dimineata, la evenimentul pe care reprezentantii unui colegiu din Targoviste l-au pregatit cu prilejul „primului clopotel” al noului an scolar.

Este vorba despre Colegiul Economic „Ion Ghica”, din orasul amintit. Liderul de la Cotroceni –  despre care se stie ca a fost profesor de fizica, inainte de a intra in viata politica, dar si ca sotia sa, Carmen Iohannis, preda limba engleza, la Sibiu – urmeaza sa fie prezent la ceremonie incepand cu ora 10, anunta, duminica, Presedintia. E important de amintit faptul ca la respectiva ceremonie de deschidere a cursurilor anului scolar 2015-2016 va fi prezent si ministrul Educatiei, profesorul universitar Sorin Cimpeanu.

Nu in ultimul rand, precizam si faptul ca, odata ce acest eveniment se va fi incheiat, ministrul Cimpeanu urmeaza sa se intoarca in Bucuresti, pentru ca in agenda sa publica pentru aceasta prima zi a noului an scolar se precizeaza ca oficialul aflat in fruntea MEN si-a anuntat prezenta si la o alta ceremonie, de aceasta data la o unitate de invatamant din sectorul 3. Mai precis, incepand cu orele 13, ministrul Cimpeanu va fi oaspetele Liceului Teoretic „Dante Aligheri” din Bucuresti, unde va asista la festivitatile prilejuite de inceperea cursurilor.

author avatar
Cristina Stefan
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger