AcasăPoliticaIohannis asista la bilantul SRI

Iohannis asista la bilantul SRI

Klaus Iohannis, un presedinte inventat de SRI si intors cu cheia tot de SRI, ca un maimutoi de jucarie care face tumbe

Seful statului se afla, la momentul de fata, la sediul Serviciului Roman de Informatii, de pe Bulevardul Libertatii. 

UPDATE: Punctual, presedintele a ajuns, la ora 13, la sediul SRI, fiind intampinat de seful institutiei, Eduard Hellvig.

Klaus Iohannis va participa la prezentarea bilantului activitatii Serviciului pe anul trecut. Evenimentul are loc pe fondul implinirii, pe 26 martie, a 27 de ani de la infiintarea SRI-ului, dar si la mai putin de o saptamana de cand a fost instalat oficial noua mana dreapta a lui Eduard Hellvig la conducerea SRI, in speta a generalului de brigada Razvan Ionescu in postura de prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii.

La ceremonia de la sediul SRI participa, printre altii, presedintele Comisiei parlamentare de controlul a activitatii Serviciului Roman de Informatii, Adrian Tutuianu, dar si reprezentanti ai acestei comisii. De altfel senatorul anunta, deunazi, ca dupa prezentarea bilantului vor fi incepute controale la unitatile centrale ale SRI-ului.

Urmeaza ca prezentarea bilantului sa fie urmata de declaratii de presa, atat din partea sefului Statului, cat si a oficialilor SRI.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger