AcasăPoliticaIohannis are idei putine

Iohannis are idei putine

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu ii cere presedintelui Iohannis sa deschida gura mai mult. Atat cat sa impartaseasca romanilor ”viziunea sa economica” si sa sustina apasat interesele tarii noastre in Consiliul European.

Economia de vorbe si fapte a presedintelui Klaus Iohannis il scoate din fire pe europarlamentarul PSD Victor Negrescu

Fan declarat al dezvoltarii economice prin respingerea ”categorica” a austeritatii, Negrescu afirma ca Grecia nu a avut decat de castigat fortand nota in negocierile cu creditorii sai internationali si sugereaza ca si Romania ar trebui sa faca la fel: ”Din nou, Grecia demonstreaza tuturor ca negocierile dure au adus avantaje in raport cu creditorii internationali! Tocmai de aceea, cred ca este important ca toata lumea sa inteleaga ca respingerea austeritatii trebuie sa fie cheia pentru depasirea oricarei crize si pentru generarea dezvoltarii economice! Din pacate, observ ca prea putine voci din Romania sunt preocupate de aceasta tema. Unde este vocea domnului Klaus Iohannis, cel care reprezinta Romania in Consiliul European?

Victor Negrescu

De ce refuza domnul Iohannis sa impartaseasca romanilor viziunea sa economica pentru Romania in contextul respingerii Codului Fiscal, dupa ce anterior il laudase? Absenta totala a preocuparii sale pe acest subiect este ingrijoratoare si ne face sa credem ca, in realitate, nu are niciun plan!”. Convins ca ”respingerea categorica a austeritatii” poate scoate Europa, implicit Romania, din criza, Victor Negrescu il lasa pe Klaus Iohannis in tacerea lui, dar cere in schimb incheierea unui ”pact politic impotriva austeritatii” pe malurile Dambovitei. ”Avem nevoie de asigurari din partea tuturor fortelor politice ca Romania nu va reveni la austeritate”, sustine sus si tare Negrescu.

author avatar
Simona Badulescu
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger