AcasăPoliticaIohannis anunta, de dincolo de Ocean, ca va avea consultari cu partidele...

Iohannis anunta, de dincolo de Ocean, ca va avea consultari cu partidele in privinta legislatiei in domeniul securitatii

Reprezentantii tuturor partidelor politice urmeaza sa ajunga cat de curand la Cotroceni, de aceasta data pentru a discuta pe marginea legislatiei in domeniul securitatii.

Aflat la Washington, seful statului a vorbit despre necesitatea actualizarii legislatiei autohtone din domeniul sigurantei, care include atat situatia cartelelor pre-pay, cat si a securitatii cibernetice. Precizarile presedintelui au venit cu o zi inainte ca acesta sa participe la Summitul dedicat prevenirii terorismului nuclear, ce va avea loc in cursul acestei prime zile din aprilie, dar si la scurta vreme dupa ce liderul de la Cotroceni a participat la bilantul SRI.

Mai precis, seara trecuta, conform orei Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat ca, dupa ce va reveni la Bucuresti, vrea ca, in perioada urmatoare, sa aiba o noua runda de consultari cu reprezentantii partidelor, tocmai vizand tocmai acest domeniu, al securitarii. Mai mult, presedintele vrea sa afle si parerea specialistilor in aceasta chestiune. „In urmatoarele saptamani voi avea consultari cu toate partidele politice, vom aduna (…) si expertii care vin sa propuna cateva idei in domeniu si sper, in cel mai scurt timp, sa incepem un proces de modernizare si actualizare a intregii legislatii”, a precizat presedintele.

sursa foto: Facebook

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger