AcasăPoliticaIohannis: Antonescu se oftica

Iohannis: Antonescu se oftica

Daca pana in urma cu o saptamana avea tot felul de suspiciuni in ceea ce-l priveste pe Crin Antonescu, prezidentiabilul ACL si-a spulberat singur toate nedumeririle. Antonescu nu este tradator, ci ranchiunos.

Klaus Iohannis sustine ca fostul lider PNL nu stie sa piarda

Impasibil in fata atacurilor lansate de adversari, Klaus Iohannis sare ca ars de fiecare data cand predecesorul sau il inteapa catusi de putin. „Mie mi s-ar parea absolut normal ca un fost presedinte al PNL sa fie 100% pentru candidatul propriului partid. Orice altceva trebuie sa ne dea semne de intrebare”, afirma, deunazi, Iohannis. Ignorat in continuare de Antonescu care, dupa cum sustin liberalii, nici macar cotizatia de campanie nu a platit-o, candidatul ACL a revenit asupra subiectului, fara semne de intrebare, doar cu certitudini. Concret, Iohannis a dat de inteles ca atitudinea ostila a lui Crin Antonescu vine pe fodul unei mari frustrari. „Domnul Crin Antonescu probabil ca este suparat ca nu este domnia sa candidatul”, a aruncat-o liderul PNL.

Crin Antonescu refuza sa se implice in campania ACL

Desi este tentat sa mearga pe aceasta varianta, Klaus Iohannis nu exclude definitiv si posibilitatea ca fostul sef liberal sa joace intr-o alta echipa. „Poate are o alta optiune”, a comentat pe un ton ironic prezidentiabilul ACL. In context, Klaus Iohannis a exclus existenta unor tabere adverse in PNL. „Stiu ca in spatiul public s-ar fi vehiculat ideea ca ar fi anumite aripi in PNL, aripi in PDL. Eu nu neg ca poate sunt oameni care se gandesc ca ar fi fost si alte variante posibile, insa in fapt toata lumea va asigur ca lucreaza pentru campanie si lucreaza foarte bine”, a mai precizat candidatul ACL.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
505 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger