AcasăPoliticaIohannis: Am aflat din surse ca primul-ministru s-a dus la Baku, dupa...

Iohannis: Am aflat din surse ca primul-ministru s-a dus la Baku, dupa ce a plecat

Seful statului a facut public, luni, ceea ce initial se vehiculase doar, in privinta recentei vizite a premierului in capitala azera, la un eveniment sportiv de la care au fost prezenti putini lideri europeni, respectiv faptul ca primul-ministru nu l-a anuntat despre intentia de a pleca la Baku.

Intrebat, luni la amiaza, la plecarea in Croatia, in privinta acestui aspect, respectiv daca a fost informat de catre Victor Ponta in legatura cu plecare acestuia din urma la Baku, vineri dupa-amiaza (dupa dezbaterea si votul motiunii de cenzura a liberalilor la adresa Guvernului pe care il conduce-n.r), Klaus Iohannis a explicat cum anume a ajuns sa afle despre aceatsa deplasare a sefului Executivului. „Faptul ca primul-ministru s-a dus la Baku (la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene-n.r.) l-am aflat, cum ziceti dumneavoastra, din surse”, a raspuns Iohannis, adaugand un aspect important, respectiv acela ca informatia a ajuns la urechile sale abia „dupa ce a plecat” premierul.

Mai mult, liderul de la Cotroceni a precizat ca nu a mai vorbit cu seful Guvernului intre timp, ca urmare nici nu a aflat de la premier despre faptul ca acesta din urma ar fi ales sa plece in Turcia, pentru a se opera la genunchi, cum s-a vehiculat in ultimele ore. „Nici Baku, nici „La multi ani”, nici Turcia. Nu m-a sunat”, s-a rezumat sa puncteze presedintele, intrebat daca s-a intamplat ca primul-ministru sa il contacteze pentru a-i transmite un mesaj cu ocazia zilei sale de nastere, care a fost sambata.

sursa foto: facebook.com/klausiohannis

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger