AcasăPoliticaIohannis accepta sa participe la dezbaterea initiata de Universitatea de Vest din...

Iohannis accepta sa participe la dezbaterea initiata de Universitatea de Vest din Timisoara

Candidatul ACL la prezidentiale a confirmat, miercuri, ca raspunde invitativei de a participa la o dezbatere publica ce ar urma sa fie organizata la Timisoara, cu cei doi prezidentiabili ramasi in cursa pentru Cotroceni. Iohannis ii cere contracandidatului sau din turul doi sa onoreze invitatia lansata de catre rectorul Universitatii de Vest.

„Prestigiul acestei universitati si spiritul in care a fost lansata invitatia, aceea a unui dialog real pe teme importante pentru cetateni, m-au determinat sa accept propunerea formulata de rectorul Marilen Pirtea”, a anuntat Iohannis.

Candidatul Aliantei Crestin Liberale ii cere candidatului PSD, Victor Ponta, sa accepte sa participe la aceasta dezbatere electorala organizata intr-un mediu universitar si „sa fie de acord ca ambele echipe de campanie sa negocieze temele si sa puna la punct, impreuna cu organizatorii, detaliile acestei dezbateri”.

Iohannis afirma, insa, intr-un comunicat, ca a constatat faptul ca liderul social-democrat prefera varianta participarii la emisiuni televizate. „Am fost neplacut surprins ca Victor Ponta prefera sa dialogheze cu mine intr-un format de discutii prestabilit de catre echipa sa, cu moderatorii si cu temele fixate dupa bunul sau plac. M-as fi asteptat de la domnul Ponta sa nu dezonoreze votul oamenilor care l-au propulsat in turul doi al alegerilor prezidentiale preferand un simulacru de dezbatere si sa aiba curajul de a avea impreuna o confruntare de idei corecta, intr-un cadru impartial”, sustine Iohannis.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger