AcasăPoliticaIohannis a vorbit cu premierul britanic despre romanii raniti la Londra

Iohannis a vorbit cu premierul britanic despre romanii raniti la Londra

Klaus Iohannis si a vorbit cu Theresa May, la o zi de cand doi tineri romani au avut de suferit de pe urma atacului de la Londra, incidente soldate cu patru morti si peste 30 de raniti.

A fost vorba despre o convorbire telefonica, din cate s-a anuntat din directia Cotrocenilor, in cadrul careia presedintele a discutat cu premierul britanic despre starea compatriotilor raniti deunazi si „speranta ca starea de sanatate a acestora, mai ales a cetatenei romane aflate inca in stare critica, se va ameliora”.

Totodata, din comunicatul facut public de catre reprezentantii Presedintiei rezulta ca Iohannis „a condamnat in termeni fermi atacul terorist care a avut loc ieri la Londra”, a transmis „urari de insanatosire grabnica celor raniti”, dar si condoleante familiilor celor decedati, precum si „sprijinul deplin al Romaniei pentru continuarea luptei impotriva terorismului”.

Nu in ultimul rand, din directia Presedintiei se precizeaza ca presedintele a semnat si o scrisoare de condoleante catre Regina Elisabeta a IIa, dupa drama din capitala britanica.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger