AcasăPoliticaIohannis a trecut de partea lui Basescu

Iohannis a trecut de partea lui Basescu

Acciza pe carburant va produce efecte negative asupra populatiei, va duce la cresterea preturilor, la scaderea consumului etc. Declaratia nu ii apartine lui Traian Basescu, asa cum ar parea la prima vedere, ci lui Klaus Iohannis, care parca s-ar fi apucat sa recite discursul sefului statului.

 

Traian Basescu a devenit sursa de inspiratie pentru Klaus Iohannis

De cand sunt in opozitie liberalii s-au sucit. Taxa pe carburant, pe care o sustineau pana mai ieri, a devenit cea mai malefica inventie a Guvernului Ponta. „Eu cred ca acciza ar fi putut fi evitata. Discutia a pornit de la programul pe care l-a prezentat PNL, care a propus introducerea unui cuantum suplimentar in acciza, dar cu destinatie clara si precisa, autostrazi. Treaba cu autostrazile nu stiu in ce masura mai este in actualitate, dar vad ca treaba cu acciza a fost preluata si cu siguranta va duce la cresterea multor preturi in lant”, a afirmat prim-vicepresedintele PNL. Totodata, acesta a apreciat ca pensiile si salariile puteau fi platite si fara introducerea unor taxe suplimentare. „Asta e o poveste electorala, ca nu se mai pot da pensiile, sa fim seriosi. Se pot da pensiile si fara acciza”, a mai spus Iohannis.

Joaca in alta echipa

 

Klaus Iohannis

Desi detine functia de prim-vicepresedinte, Iohannis nu considera ca trebuie sa raspunda cu functia daca partidul nu-si atinge tinta la europarlamentare. „Nici nu o sa demisionez, nici nu o sa fiu demis din vreo functie politica si nici nu mi se pare o solutie la ceva. Oricare va fi rezultatul, va fi analizat in conducerea partidului si, desigur, daca va fi cazul, se vor lua masuri”, a precizat primarul Sibiului, delimitandu-se astfel de colegii din conducerea PNL.

author avatar
Adelina Ionicel
3.116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger