AcasăPoliticaIohannis a felicitat-o public pe Gorghiu. Ce spune despre votul de joi!

Iohannis a felicitat-o public pe Gorghiu. Ce spune despre votul de joi!

Fostul lider al PNL si-a felicitat, public, succesoarea la conducerea vechiului Partid National Liberal, adaugand ca vede votul de joi, din cadrul BPN-ului, drept un semn ca formatiunea vrea sa se reformeze.

In ziua in care a renuntat la toate functiile detinute in partid, odata ce acastigat scrutinul pentru ce amai inalta functie in stat, urmand ca, duminica, sa depuna juramantul in Parlament, Klaus Iohannis a facut o serie de comentarii in legatura cu rezultatul votului din cadrul Biroului Politic National (BPN), felicitand-o pe Alina Gorghiu pentru castigarea sefiei acestei formatiuni. Pe scurt, Iohannis spune ca vede cu ochi buni rezultatul votului de joi. „Felul in care Biroul Politic a actionat, felul in care a votat imi confirma dorinta PNL-ului de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arata cum trebuie sa se faca politica in Romania, pentru a fi mai aproape de oameni”, a afirmat Iohannis.

Alina Gorghiu a castigat competitia, in defavoarea lui Ludovic Orban, devenind, pe langa presedinte interimar al vechiului PNL, si copresedinte al noului Partid National Liberal, alaturi de democrat-liberalul Vasile Blaga.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger