AcasăPoliticaIohannis a eliberat din functie un procuror PICCJ condamnat definitiv

Iohannis a eliberat din functie un procuror PICCJ condamnat definitiv

Seful statului a semnat, miercuri, decretul privind eliberarea din functie a lui Dumitru Cismaru, actualmente procuror in cadrul Parchetului General.

Masura vine, precizeaza Administratia Prezidentiala, ca urmare a condamnarii procurorului „pentru savarsirea unei infractiuni”, masura Instantei in cazul lui Cismaru fiind una definitiva.

Va amintim ca procurorul Dumitru Cismaru a fost condamnat, definitiv, in iulie anul trecut, de catre magistratii de la Inalta Curte, la un an de inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost acuzat ca ar fi urcat baut la volan, producand un accident rutier soldat cu doi raniti.

Nu putini au fost cei care au remarcat ca s-a intamplat chiar in ziua in care seful statului a fost in vizita la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ocazia cu care Klaus Iohannis a laudat reprezentantii institutiei conduse de Livia Stanciu, pe care i-a descris drept oameni „foarte dedicati”, care „lucreaza mult peste program, in conditii dificile si fac o treaba exceptional de buna”.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger