AcasăPoliticaIohannis a depus flori la restaurantul parizian in care au murit doi...

Iohannis a depus flori la restaurantul parizian in care au murit doi romani

Printre sutele de flori, fotografii si mesajele trecute pe hartie, in memoria victimelor atacului de la un cunoscut local parizian, produs in urma cu peste doua saptamani, se regaseste, de seara trecuta incepand, si o jerba cu insemnele tricolore.

Seful statului s-a oprit in fata micului altar format, in fata restaurantului „La Belle Equipe” din Paris, pentru a aduce flori „in semn de omagiu pentru victimele atacurilor sangeroase din 13 noiembrie”, acela fiind locul in care, printre cei care si-au gasit sfarsitul, rapusi de furia atacatorilor care au deschis focul in incinta localului, au fost Ciprian si Lacramioara, doi tineri romani, sot si sotie, stabiliti de ani buni in Franta si aflati in localul respectiv alaturi de mai multi cunoscuti.

„Dincolo de durerea si emotia care emana din acest loc, sentimentul care domina este cel de revolta si speranta totodata. Revolta ca o mana de fanatici au produs atata suferinta, si speranta ca doar unindu-ne fortele vom combate terorismul si violenta extremista, pentru a ne apara valorile si libertatile greu castigate”, noteaza Klaus Iohannis in mesajul postat pe contul sau de Facebook.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger