AcasăPoliticaIohannis a cantat imnul, in direct, in cadrul unei conferinte de presa!

Iohannis a cantat imnul, in direct, in cadrul unei conferinte de presa!

Candidatul ACL a demonstrat ca stie versurile imnului national, ca dovada nu a stat pe ganduri si a cantat prima strofa chiar in timpul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o, vineri in jurul orei 11, la sediul ACL.

Dupa ce a raspuns intrebarilor ziaristilor, Iohannis a dovedit ca stie versurile si ca nu are probleme in a reda prima strofa din „Desteapta-te romane”. Klaus Iohannis nu a recitat versurile, ci chiar a intonat imnul, suprinzandu-i pe jurnalistii aflati in sala, carora le-a cerut, de altfel, sa cante alaturi de el.

Dupa ce a fost aplaudat pentru felul in care a interpretat prima strofa a imnului, liderul liberal a explicat ca a cantat in corul scolii. „Fizica nu exclude artele. As zice dimpotriva, se completeaza in mod fericit”, a declarat Klaus Iohannis, in ultima zi de campanie pentru Cotroceni, in cadrul conferintei in care candidatul Aliantei Crestin Liberale a transmis un mesaj public electorilor, inainte de turul doi al scrutinului de duminica.

Va reamintim ca, seara trecuta, contracandidatul sau, Victor Ponta, a recitat prima strofa a imnului Romaniei, in timpul dezbaterii de la Antena 3, insa a incurcat un cuvant, dupa cum au remarcat cei care au ascultat emisiunea.

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger