AcasăPoliticaIohannis a acceptat cele patru schimbari in Cabinetul Grindeanu

Iohannis a acceptat cele patru schimbari in Cabinetul Grindeanu

Mult-asteptatul semn din directia Presedintiei in privinta celor patru propuneri formulate de catre Sorin Grindeanu, cu sustinerea PSD-ului, referitoare la cele patru schimbari din cadrul Cabinetului a venit joi dimineata.

Cu cateva minute dupa ora 10, de la Cotroceni s-a anuntat faptul ca presedintele Iohannis a dat unda verde schimbarilor dorite a fi facute in cadrul echipei Executivului. Si anume a semnat decretele de revocare a Mihaelei Toader de la Fonduri Europene, dar si a lui Alexandru Petrescu de la Economie. Dar si pe cele prin care Mihai Tudose e numit ministru al Economiei, Rovana Plumb ministru delegat pentru Fonduri Europene, precum si pe cele prin care se oficializeaza instalarea lui Tudorel Toader la Ministerul Justitiei si mutarea lui Alexandru Petrescu la Mediul de Afaceri.

Va amintim ca la Justitie si la Mediul de Afaceri sunt conduceri interimare, dupa demisia celor doi ministri – Iordache si, respectiv, Jianu.

Ar mai fi de mentionat faptul ca noii ministri vor ajunge deja in aceatsa dupa-amaiaza la Cotroceni, pentru a depune juramantul. Ceremonia este programata sa inceapa la ora 15.

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger