AcasăPoliticaIoan Rus a preluat sefia Transporturilor: Vom incepe incercand sa reducem risipa...

Ioan Rus a preluat sefia Transporturilor: Vom incepe incercand sa reducem risipa in minister

La o zi de cand a fost numit in fruntea Transporturilor, Ioan Rus a anuntat primele masuri pe care le va implementa in noua functie.

Social-democratul e decis sa faca performanta, dar si ceva economii in ministerul condus, pana in urma cu doua zile, de Dan Sova. Odata ce Sova si-a anuntat demisia, declarand ca vrea sa se dedice exclusiv campaniei electorrale pentur prezidentialele din toamna, fiind seful de campanie al PSD, portofoliul vacantat a fost preluat de Rus, propunerea lui Ponta pentru Transporturi.

Ca urmare, joi, in pirma sa zi de la preluarea portofoliului, noul sef de la Transporturi a anuntat ce isi propune pentru perioada in care va conduce ministerul. „Vom incepe incercand sa reducem risipa in acest minister, ma refer si la resursele materiale si la acele umane. Fiind competitivi, s-ar putea sa devenim si performanti si sa putem concura cu serviciile si produsele noastre de-adevaratelea cu ceea ce se intampla in Europa. Si aici ma refer si la transporturi feroviare, aeriane, navale si rutiere”, a precizat social-democratul.

Sova a detinut portofoliul la Transporturi pentru o perioada de aproximativ patru luni, in timp ce clujeanu Ioan Rus a mai ocupat functia de ministru, fiind sef al Internelor, atat in Guvernul Nastase, cat si in Cabinetul Ponta I.

author avatar
Cristina Stefan
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger