AcasăPoliticaInvocand persecutia politica, n-ar vrea sa fie extradat

Invocand persecutia politica, n-ar vrea sa fie extradat

Sebastian Ghita are termen pana joi sa acopere cautiunea de 13 milioane de euro

Aflat de mai multe spatamani in custodia oamenilor legii sarbi, fostul parlamentar a ajuns vineri, pentru prima oara, in fata magistratilor de la Belgrad, pentru audieri in chestiunea extradarii solicitate de catre autoritatile romane.

Din cate anunta televiziunile de stiri, a fost adus cu o duba la sediul instantei. Unde, conform RTV, postul TV fondat chiar de catre Sebastian Ghita, afaceristul le-ar fi spus magistratilor ca nu ar vrea sa fie extradat si a invocat faptul ca ar fi „persecutat politic”.

Mai mult, pe langa faptul ca audierea in fata completului din Camera Preliminara de la Belgrad a durat circa doua ore, s-a mai aflat faptul ca apararea legala a lui Ghita ar cere pentru clientul lor cercetarea sub o masura mai blanda decat cea actuala, si anume plasarea sub arest la domiciliu. In acest ultim caz nu s-a luat inca o decizie.

Intre timp, va amintim ca fostul parlamentar Sebastian Ghita a fost localizat in capitala sarba in noaptea de 13 spre 14 aprilie, la momentul respectiv acesta aflandu-se impreuna cu fratele sau.

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger