AcasăPoliticaInvataturile Marianei Campeanu catre Victor Ponta: Intai gandeste si abia apoi vorbeste!

Invataturile Marianei Campeanu catre Victor Ponta: Intai gandeste si abia apoi vorbeste!

La mai putin de o luna dupa ce premierul s-a declarat gata sa semneze demisia actualului ministru al Muncii, Mariana Campeanu isi forteaza norocul reprosandu-i lui Ponta ca vorbeste gura fara el.

Mariana Campeanu s-a mai asigurat de o bila neagra in rabojul lui Ponta
Victor Ponta are un motiv in plus sa astepte demisia Marianei Campeanu

Cu buna stiinta sau din greseala, Mariana Campeanu pune paie pe focul relatiei tensionate pe care o are cu seful ei din Guvern, Victor Ponta. ”Are prea mult entuziasm si trebuie sa il pondereze putin, in asa fel incat sa faca intai o analiza mai profunda inainte de a lua o masura sau de a raspunde unei intrebari. Este tanar, are putere, e impetuos si vrea sa faca totul peste noapte si nu se poate intotdeauna”, a afirmat, sambata, Campeanu despre premier.

Reprosuri intemeiate, ar pune unii, din moment ce vin la putina vreme dupa ce ce Victor Ponta a gafat spunand ca nu numai salariile, ci si pensiile vor fi indexate diferentiat. Culmea este ca pensiile baga zazanie intre cei doi demnitari pentru a doua oara in acest an, prima runda derulandu-se la inceputul anului, cand Mariana Campeanu anunta ca este necesara o recalculare a pensiilor militare, din cauza unor greseli de calcul. ”Nu se recalculeaza pensii. Nu vreau sa apara o problema uriasa care sa starneasca panica, oamenii sunt nervosi pe ceea ce se intampla (…) Pensiile speciale au inclus o serie de probleme, dar nu ministri sunt cei care calculeaza pensiile”, a ripostat imediat premierul Ponta. Deloc grozava din start, relatia Ponta – Campeanu s-a deteriorat si mai mult dupa ce ministrul Muncii s-a pus de-a curmezisul descentralizarii la care opinteste PSD-ul prin refuzul de a lasa din mana  Agentia Nationala a Fortei de Munca si Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale. Acela a si fost momentul in care Campeanu a amenintat cu demisia si a avut neplacuta surpriza de a descoperi ca Ponta de abia asteapta sa o semneze.

author avatar
Simona Badulescu
905 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger