AcasăPoliticaInvatatoarea grevista vrea sa-l puna la colt pe Tudor Barbu

Invatatoarea grevista vrea sa-l puna la colt pe Tudor Barbu

TUDOR BARBU - A fost reclamat pentru calomnie nu in calitate de jurnalist, ci de parlamentar

Cristiana Anghel, fosta grevista a foamei propulsata in Parlament de USL, via PC, il reclama pe colegul Tudor Barbu la conducerea Senatului.

CRISTIANA ANGHEL - Fosta invatatoare confunda Parlamentul cu gradinita
TUDOR BARBU - A fost reclamat pentru calomnie nu in calitate de jurnalist, ci de parlamentar

Anghel acuza interventiile lui Tudor Barbu in timpul scandalului declansat de cazarea gratuita a doamnei la un camin al Ministerului Educatiei, in conditiile in care aceasta a incasat si banii dati de Parlament pentru cazare. In mare, Barbu a apreciat ca Anghel a adus un „deficit de imagine” Senatului.

Considerand „calomnii” aprecierile colegului de la PPDD, senatoarea ultragiata l-a parat Biroului permanent condus de Crin Antonescu. Caruia i-a trimis copii dupa statutul parlamentarului si Regulamentul Senatului, (avand grija sa  sublinieze referirile la sanctionarea „abaterilor disciplinare”), insotite de doua randuri scrise de ea, in care cere sanctionarea lui Tudor Barbu pentru declaratiile pe care, mai mult ca sigur, acesta le va cataloga drept declaratii si pozitii politice. Singurele pentru care Constitutia acorda imunitate parlamentarilor, apropo.

author avatar
Simona Badulescu
1.340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger