AcasăPoliticaIntrevedere Iohannis-Ponta. Presedintele si premierul au discutat inclusiv despre Codul fiscal

Intrevedere Iohannis-Ponta. Presedintele si premierul au discutat inclusiv despre Codul fiscal

Victor Ponta si Klaus Iohannis continua rafuiala pe Codul Silvic

Seful statului si cel al Guvernului s-au intalnit in prima parte a zilei de miercuri. Informatia a fost anuntata de catre reprezentantii Administratiei Prezidentiale.

Pentru moment, nu se cunosc foarte multe detalii despre aceasta intrevedere dintre presedintele Iohannis si premierul Ponta, in afara precizarilor din comunicatul Administratiei Prezidentiale, din care reiese faptul ca „pe agenda discutiilor s-au aflat prioritatile legislative din aceasta toamna, fiind abordata, in cadrul acestei consultari institutionale, inclusiv tema Codului Fiscal”.

Si asta pentru ca premierul, prezent la DNA in jurul orei 11, a ales sa nu faca precizari despre acest subiect, sustinand- ca si precedenta data cand a fost la sediul procurorilor anticoruptie – ca nu e locul pentru a discuta subiecte de politica.

Cat priveste agenda primului-ministru, se poate spune ca a fost una cat se poate de incarcata, cel putin in prima parte a zilei. Seful de la Palatul Victoria s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis, a fost si la sediul DNA, iar ulterior s-a intors la Guvern, pentru a conduce sedinta saptamanala a Executivului, dat fiind faptul ca e miercuri.

Totodata, va reamintim ca noul Cod fiscal urmeaza sa fie supus din nou la vot, in cadrul unei sesiuni extraordinare a Legislativului, alesii uyrmand sa revina in banci, saptamana viitoare, mai devreme decat ar fi trebuit, conform perioadei vacantei parlamentare.

author avatar
Cristina Stefan
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger