AcasăPoliticaIntrevedere Iohannis- Ponta pe tema succesorului lui Dragnea la Ministerul Dezvoltarii

Intrevedere Iohannis- Ponta pe tema succesorului lui Dragnea la Ministerul Dezvoltarii

Seful statului si cel al Guvernului s-au intalnit, marti, pentru a discuta, printre altele, si in privinta noului ministru al Dezvoltarii, fotoliul ministerial ramanand vacant ca urmare a deciziei social-democratului de a pleca din Guvern.

Cel care a anuntat primul existenta acestei intalniri de lucru a fost liderul de la Palatul Victoria.”Intalnire institutionala cu Presedintele Iohannis/ maine vom avea numit noul ministru la MDRAP”, asigura premierul, intr-un mesaj telegrafic postat pe contul sau oficial de Twitter, distribuit ulterior si pe cel de Facebook.

De altfel, dupa ce Dragnea a anuntat, vinerea trecuta, odata ce Curtea Suprema l-a condamnat, in prima instanta, la un an de inchisoare cu suspendare, in „Dosarul Referendumul”, ca se retrage din Executivul condus de Ponta, unde se afla la conducerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), premierul a precizat ca nu va anunta numele succesorului social-democratului pana ce nu va discuta cu seful statului.

(captura Facebook/Victor Ponta)

La randul sau, Klaus Iohannis precizase ca discutiile pe aceasta tema vor avea loc in primele zile ale saptamanii in curs, lucru care, iata, se si intampla. Drept urmare, cat de curand se va afla numele celui sau celei care va prelua sefia Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

sursa foto: b1.ro

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger