AcasăPoliticaIntalnire Iohannis- Ponta, la Cotroceni. Premierul a dezvaluit despre ce au discutat!

Intalnire Iohannis- Ponta, la Cotroceni. Premierul a dezvaluit despre ce au discutat!

Dupa sedinta saptamanala de guvern, de la Palatul Victoria, premierul Ponta a mers la Cotroceni, pentru a discuta cu noul sef al statului, Klaus Iohannis.

Singurul care a facut precizari, cel putin pana la aceasta ora, despre intrevederea de la sediul Presedintiei a fost seful Guvernului care, prin intermediul unei cunoscute retele de socializare, a notat cateva impresii, ce-i drept fara sa dea foarte multe detalii despre discutiile prorpiu-zise. „Am avut intalnirea saptamanala cu Presedintele Iohannis- subiectele obisnuite de colaborare institutionala!”, suna mesajul postat pe contul oficial de Twitter al sefului Guvernului. Nu in ultimul rand, seful Executivului a precizat ca a mai fost un aspect atins la intrevederea de final de an, avand in vedere ca au mai ramas doar doua zile pana se schimba anul. „Si urari de La multi ani!”, se incheie postarea cu pricina.

De altfel, in urma cu exact o saptamana, la o zi dupa instalarea in functie a noului sef al statului, Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut o prima intrevedere la Cotroceni. Si la acea data, tot primul-ministru, si tot prin intermediul Twitter-ului a fost cel care a oferit o prima reactie publica, din care reiesea ca discutia a fost una productiva. „Prima consultare institutionala cu Presedintele Iohannis – extrem de utila, serioasa si eficienta. lucrurile intra pe fagasul normal”, concluziona Ponta, dupa intrevederea de circa o ora avuta cu Iohannis.

sursa foto: livearad.ro

author avatar
Cristina Stefan
644 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger