AcasăPoliticaIntalnire Iohannis-Basescu, in aceasta dupa-amiaza, la Cotroceni

Intalnire Iohannis-Basescu, in aceasta dupa-amiaza, la Cotroceni

Presedintele ales si cel in exercitiu vor avea o intrevedere, miercuri dupa-amiaza, la sediul Administratiei Prezidentiale.

Intalnirea de la Cotroceni urmeaza sa inceapa la ora 17, se precizeaza intr-un mesaj postat pe contul de Facebook al lui Klaus Iohannis. Catpriveste agenta discutiilor dintre cei doi inalti demnitari, in cadrul aceleiasi postari se precizeaza ca se vor aborba aspecte privind „detaliile institutionale ale predarii-preluarii mandatului de Presedinte al Romaniei”.

De altfel, precizeaza presedintele ales, dupa ceremonia solemna ce va avea loc in ultima zi a acestei saptamani, in care Klaus Iohannis va fi investit oficial in functia de sef al statului, in cadrul sedintei comune a celor doua Camere ale Parlamentului, la Palatul Cotroceni va avea loc un eveniment festiv, mai exact „o scurta ceremonie festiva care va marca transferul de putere intre cei doi presedinti”.

Intrevederea cu Iohannis nu figureaza pe agenda publica a lui Traian Basescu, postata pe site-ul Presedintiei, singurul eveniment trecut, pana la aceasta ora, in dreptul datei de 17 decembrie fiind cel al investirii ministrilor Cabinetului Ponta 4, ceremonie care a avut loc in aceasta dimineata, la Cotroceni.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger