AcasăPoliticaInstanta a admis cererea procurorilor. Nicusor Constantinescu, in arest

Instanta a admis cererea procurorilor. Nicusor Constantinescu, in arest

Dupa ce in cursul dupa-amiezii trecute a fost dus cu ambulanta la instanta, Nicusor Constantinescu a ajuns in arest, seara trecuta. Totul dupa ce Curtea de Apel Constanta a admis cererea procurorilor DNA, care au solicitat schimbarea masurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv, pe o perioada de 30 de zile.

Solicitarea DNA a fost judecata vineri, iar odata ce magistratii constanteni au admis cererea procurorilor anticoruptie, in dosarul in care presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta a fost trimis in judecata pentru acuzatia de abuz in serviciu, Nicusor Constantinescu a ajuns, tarziu seara trecuta, in arest preventiv, avand in vedere faptul ca hotarerea Curtii de Apel Constanta e una executorie.

„Este o dictatura in 2016 (…) la un moment dat lucrurile se vor indrepta (…) eu sunt nevinovat (…) dreptul la viata este un drept al umanitatii si al crestinismului”, a declarat politicianul, dupa aflarea deciziei magistratilor.

Anterior, DNA a anuntat, intr-un comunicat, faptul ca „propunerea de arestare preventiva a fost formulata ca urmare a faptului ca inculpatul Constantinescu Nicusor Daniel a incalcat in mod repetat una din obligatiile impuse prin Incheierea din 05.12.2014, emisa de Curtea de Apel Constanta, prin care s-a dispus inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura preventiva a controlului judiciar si anume aceea de a se prezenta la instanta de judecata ori de cate ori era chemat”.

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger