AcasăPoliticaInsista ca nu vrea premier cu probleme cu Justitia. Iohannis: Cum sa...

Insista ca nu vrea premier cu probleme cu Justitia. Iohannis: Cum sa ne imaginam ca tara va fi pazita de un penal?

In conditiile in care apucase deja sa spuna ca nu va numi un viitor prim-ministru din randul politicienilor urmarire, cu atat mai putin condamnate penal, aspect care a iscat comentarii la nivel de actori politici, Iohannis a reiterat ideea, de aceasta data folosind un exemplu concret.

Si anume a ales exemplul unui agent de paza oarecare, aflat in postura de a-si gasi o slujba. Si a facut o pararela cu un prim-ministru, in calitate de „paznic” al Romaniei. „De fiecare data cand se angajeaza agenti de paza, prima conditie e sa nu aiba cazier, adica sa nu fie penal. Cum sa ne imaginam ca tara va fi pazita de un penal? Este o conditie minimala, la care nu voi renunta. Ca presedinte, nu am o problema cu vreun partid. Am insa probleme cu oameni care n-ar trebui sa fie in primul rand, dar se erijeaza in conducatori. Am facut acest anunt din timp, ca partidele sa se pregatesca, astfel incat sa nu avem probleme dupa alegeri”, a lamurit Iohannis, la Adevarul Live.

Nu in ultimul rand, presedintele a mai subliniat o data faptul ca alegerile din decembrie sunt, in primul rand, unele legislative si nu guvernamentale si ca alegatorii aleg partidul in care au cea mai multa incredere, pentru ca apoi sa aiba loc negocierile pentru viitorul sef al Executivului, in baza majoritatii parlamentare.

195 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai nene,ce cuvinte mai detine si D-l Presedinte in vocabularul sau …..dupa INDIVID ,urmeaza PAZNIC!!!….daca am ajuns sa comparam PRIM-MINISTRUL cu un „amarat”de paznic ,inseamna ca am AJUNS rau de tot!!!….am scapat notiunea „jargoanelor”…..si avem pretentii!!!…NU inteleg cu ce este mai PENAL d-ul DRAGNEA fata de D-ul JOHANNIS!…..unul are dosar politic ,ca A CERUT ca lumea sa iasa la VOT si a iesit ,scazand „cele cateva sute de morti” de care NU-i vinovat ,iar d-ul Presedinte a fost DOVEDIT de JUSTITIE ca a „furat „doua case cu acte false ,urmand ca niste batrani sa ramana pe drumuri….eu sant convins ca ,NU ar fi fost numit PREMIER ,chiar de era „curat ca lacrima” deoarece este superior total d.p.d.v politic !….tare imi este teama ,ca cei ce L-AU votat, sa regrete in final si sa NE trezim in niste situatii delicate ,create de „tradatorii”acestei tari…..un pensionar ce „mai apleaca urechea” la ceea ce spun si preotii de prin ARDEAL ,ca doar NU mint atata popor…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger