AcasăPoliticaIndemnul Elenei Udrea pentru pedelisti: Mai usor cu aroganta!

Indemnul Elenei Udrea pentru pedelisti: Mai usor cu aroganta!

Elena Udrea a taxat ”tafna” colegilor pedelisti

USL o tine din esec in esec, dar nici pedelistii nu se lasa mai prejos, sustine Elena Udrea, profund nemultumita de lipsa de reactie a colegilor sai de partid.

Elena Udrea a taxat ”tafna” colegilor pedelisti

PDL ar trebui sa iasa la bataie si sa explice alegatorilor greselile flagrante pe care ”guvernul de pusti”, condus de Victor Ponta, le face la fiecare pas. Acesta este mesajul pe care fostul ministru al Transporturilor l-a transmis, ieri, democrat-liberalilor. ”PDL trebuie sa-si schimbe strategia pentru ca nu reuseste sa ia nici voturile pe care USL le pierde si nici sa genereze o scadere a Uniunii in sondaje”, a afirmat Elena Udrea. Totodata, aceasta a precizat ca pedelistii ar trebui sa lase orgoliile la o parte si puna umarul la crearea unui pol de dreapta.  ”In loc sa incepem cu alegeri interne pentru desemnarea candidatului PDL la presedintie, trebuia sa ne concentram mai intai pe proiectul dreptei unite. Cat timp suntem dezbinati, nu suntem credibili, ne dezamagim electoratul. Tafna, aroganta cu care tratam partidele mai mici nu foloseste nimanui”, a mai spus Udrea.

In final, aceasta l-a ironizat pe secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, pe care l-a comparat cu presedintele executiv al PSD. ”Nu numai Dragnea stie sa aduca oamenii la vot cu autocarul, il avem si noi pe Flutur”, a conchis democrat-liberala.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger