AcasăPoliticaIncuviintarea arestarii preventive a deputatului Titi Holban, respinsa de plenul Camerei

Incuviintarea arestarii preventive a deputatului Titi Holban, respinsa de plenul Camerei

Deputatul UNPR Titi Holban ramane cu imunitate parlamentara si nu va fi arestat preventiv, cum solicitasera procurorii anticoruptie. Totul dupa ce alesii prezenti in sedinta extraordinara de plen s-au exprimat, prin vot secret, impotriva solicitarii DNA.

Cererea de incuviintare a arestarii deputatului UNPR a fost respinsa cu 198 de voturi „pentru” si 96 „impotriva”. Decizia in urma careia parlamentarul Holban scapa de masura propusa, in cazul sau, de catre procurorii anticoruptie, care il acuza de trafic de influenta, vine la doar doua zile dupa ce alesii din comisia juridica a Camerei au decis respingerea cererii DNA de a incuviinta arestarea preventiva a parlamentarului buzoian, fost liberal, actualmente aflat in randurile Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.

Procurorii DNA sustin ca au probe din care sa rezulte ca parlamentarul ar fi primit suma de 10.000 de euro pentru a interveni pe langa un inspector sef al uneia dintre Directiile Regionale Antifrauda in favoarea unei persoane.

Cititi si: Deputatul Titi Holban, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger