AcasăPoliticaIncendiu Bamboo. Iohannis: Reguli si legi au fost, se pare, din nou...

Incendiu Bamboo. Iohannis: Reguli si legi au fost, se pare, din nou incalcate

Primul om in stat a facut referire la situatia dramatica in care s-au aflat, sambata dimineata, zeci de persoane aflate in clubul cuprins de incendiul violent care a trimis pe mana medicilor in jur de 40 de oameni si a facut sa se prabuseasca, din cate au anuntat cei de la ISU, cladirea localului de lux.

Mai precis, Kaus Iohannis a adus in discutie, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare in cursul diminetii de sambata, posibila incalcarea unor reguli. „In incendiul din clubul bucurestean nu si-a pierdut viata, din fericire, nici un om. Am trecut, insa, pe langa o alta tragedie de proportii. Reguli si legi au fost, se pare, din nou incalcate. Pana nu vom intelege odata pentru totdeauna ca legea e una pentru toti, societatea va fi mereu in pericol”, e de parere presedintele. Nu in ultimul rand, Iohannis a adresat cate un mesaj pentru persoanele care au avut de suferit de pe urma incendiului, dar si celor care au intervenit pentru a-i ajuta, in speta cadrelor medicale si pompierilor. ”Le doresc insanatosire grabnica celor raniti si multumesc salvatorilor!”, a notat seful statului pe Facebook.

(foto: ISU Bucuresti-Ilfov)

Mentiunile liderului de la Cotroceni vin in contextul in care localul de lux aflat pe raza sectorului 2 a fost puternic afectat de un incendiu care a izbucnit undeva in jurul orei 3 jumatate, sambata dimineata. Au fost zeci de ambulante si masini de pompieri care au ajuns la fata locului, in total fiind peste 40 de oameni care au ajuns in grija medicilor – in prima faza de la Salvare, fiind apoi dusi la mai multe spitale din Bucuresti – DETALII AICI.

Din pacate, cazul de fata le-a amintit multora de situatia din clubul Colectiv, unde in urma unui incendiu care s-a declansat in seara zilei de 30 octombrie 2015, in localul de pe strada Tabacarilor din sectorul 4 al Capitalei, au pierit 64 de oameni, iar alte peste 100 de persoane au fost ranite.

Cititi si: ISU: Clubul afectat de incendiu avea aviz de securitate la incendiu, nu si autorizatie

Dosar penal dupa incendiul din clubul Bamboo

214 afisari

1 COMENTARIU

  1. Du-te ma la colectiv,nu ma duc ma nu ma duc,stau in sase case si ma aceea,dar o casa se cam duse si a murit rima.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger