AcasăPoliticaInca un ministru din actualul Guvern, in discutii cu USR

Inca un ministru din actualul Guvern, in discutii cu USR

Dupa ce, zilele trecute, un alt ministru din cadrul actualului Cabinet admitea faptul ca ia in calcul optiunea de a trece in tabara Uniunii Salvati Romania (USR), numele unui alt sef de minister din cadrul echipei conduse de Ciolos se alatura acestuia, cand vine vorba de discutii cu reprezentantii partidului condus de Nicusor Dan.

Este vorba despre Dragos Pislaru, seful de la Ministerul Muncii. Care a precizat, luni, pentru Hotnews, faptul ca in urmatoarele doua saptamani va face public ce decizie a luat, mai clar fie spus ca a spune daca va ajunge sau nu in barca USR. „Trebuie sa recunosc ca am avut discutii cu USR, mi s-a propus sa ma alatur echipei si recunosc ca e tentant”, a declarat Pislaru, adaugand si cateva motive pentru care s-ar gandi sa se inscrie in USR: „e acum mai deschisa formatiune la o agenda de progres, care sa ia in calcul reforme de tipul celor pe care acest guvern le-a inceput”.

In luarea unei hotarari in cazul de fata sta, din cate spune Pislaru, si un aspect ce tine chiar de Dacian Ciolos. „Poate daca gasesc solutii ca sa nu-l pun si pe premierul Ciolos in dificultate legat de agenda Ministerului Muncii ar putea sa fie o optiune”, a adaugat ministul Muncii, fara sa uite sa aminteasca faptul ca perioada urmatoare are de gestionat situatii deloc usoare, avand in vedere se anunta mai multe proteste ale salariatilor din cateva domenii.

Anterior, se aflase ca ministrul Ghinea, de la Fonduri Europene, ar lua in calcul varianta de a trece la USR. De altfel, actualul premier a anuntat ca nu are de gand sa candideze la viitoarele alegeri, insa nu s-a declarat impotriva ca ministrii sai sa ia astfel de decizii, cu conditia de a renunta, inainte, la functiile din Guvern.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger