AcasăPoliticaIn secret, social-democratii lucreaza la scindarea USL

In secret, social-democratii lucreaza la scindarea USL

Chiar daca Victor Ponta le-a cerut sa insiste in discutiile publice  pe ”soliditatea USL” si pe faptul ca PSD isi respecta angajamentele fata de partenerii de la PNL, social-democratii nu s-au abtinut si au comentat intens destramarea aliantei cu liberalii.

Social-democratii vor sa-i determine pe liberali sa iasa din USL

USL a fost un proiect de succes. O recunosc si pesedistii care canta acum prohodul Uniunii, aratand ca a venit vremea ca  partidul lor sa guverneze fara liberali. Desi sunt nerabdatori sa scape de partenerii de la PNL, social-democratii  nu se grabesc sa rupa ei alianta, incercand in felul acesta sa-si conserve scorul  foarte bun pe care-l au in sondaje.  ”Mizam pe provocare. Noi nu-i dam afara, ii facem sa plece singuri”, a declarat un lider local al PSD. Strategia a primit binecuvantarea presedintelui Victor Ponta, mesajul acestuia de la congres fiind perceput ca un veritabil semnal de lupta. ”De luni incepem campania pentru europarlamentarele din 2014, pentru ca in mai 2014 nu vom mai avea umbrela USL. Veti putea sa demonstrati in fiecare organizatie, comuna, oras, judet care e capacitatea noastra de mobilizare, sprijnul pe care PSD il are”, a afirmat liderul social-democrat. Incurajati de Ponta, majoritatea pesedistilor a mers mai departe, imaginandu-si cat de frumoase ar fi prezidentialele din 2014, daca vor scapa de ”umbrela USL”.

Patriciu nu da doi bani pe candidatura lui Antonescu

”O mondenitate”. Asa a caracterizat omul de afaceri Dinu Patriciu candidatura liderului liberal Crin Antonescu la prezidentialele din 2014. Mai mult, Patriciu a sustinut ca nu-l mai preocupa de mult soarta PNL-ului.  ”Nu stiu cine va fi presedinte in 2014. In ce priveste PNL, nu am niciun regret si niciun fel de interes”, a mai precizat omul de afaceri.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.016 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger