AcasăPoliticaIn PSD se joaca leapsa coruptiei

In PSD se joaca leapsa coruptiei

Asa cum ne-au obisuit, social-democratii dau in aceste zile un spectacol de zile mari. Ce-i drept, regia este mai prosta ca in 2004 si 2009, dar reprezentatia merita totusi urmarita de pe canapea, cu o punga de popcorn alaturi.

Marian Vanghelie (foto), Liviu Dragnea si Sebastian Ghita s-au acuzat reciproc de practici mafiote
Liviu Dragnea
Sebastian Ghita

Pesedistii fura painea de la gura opozitiei.  Pana si cel mai inflacarat discurs al  Monicai Macovei, privind coruptia din partidul condus de Victor Ponta, paleste in fata galetilor de laturi pe care social-democratii si le arunca in cap unii altora. De la alegeri incoace, cuvintele de ordine in PSD sunt „penal”, „mafiot”, „corupt”. Apelative cu care pesedistii se gratuleza de dimineata pana seara, asta cand nu sunt prea ocupati sa se ameninte cu puscaria. Pentru un partid curat, plin ochi doar de romani mandrii, PSD-ul se dovedeste a fi in continuare o adunatura de politruci si oportunisti. Iar dovada ca asa stau lucrurile o gasim in fiecare iesire publica a asa-zisilor reprezentanti cu greutate ai Partidului Social Democrat. „Bogat si corupt e noul motto al triadei Dragnea-Ghita-Ponta. Ăsta nu e adevaratul PSD pentru ca nu mai este partidul care sa ii reprezinte pe oameni. Eu nu fac parte din fratia banului Ponta-Ghita-Dragnea”, a aruncat primul piatra Mircea Geoana, dupa ce a fost exclus din PSD. Din partea „fratiei banului” cel care s-a repezit sa dea replica a fost Liviu Dragnea, acesta vorbind, la randul lui, de o „fratie mafiota”. „L-am auzit pe Mircea Geoana vorbind de nu stiu ce fratie. Mircea Geoana este in continuare captivul unei fratii mafiote care-i mai cuprinde pe Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Catalin Voicu si Dumitru Iliescu. Este fratia mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne in 2009”, a afirmat presedintele executiv al PSD. Zugravit de Dragnea ca o marioneta a mafiotilor, Geoana raspunde cu un mesaj gen „cosa nostra pesedista”. „Cine ridica sabia, de sabie va pieri! (…) Un mesaj pentru <<fratia banului>>: Bucurati-va cat mai aveti timp!”

Vanghelie: Dragnea si Ghita, doi penali

Exclus din PSD la pachet cu Mircea Geoana, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie a decis sa scoata la lumina mizeria din partidul sau de suflet. Partid manevrat de „penalii” Liviu Dragnea si Sebastian Ghita, dupa cum sustine acelasi Vanghelie, care a dezvaluit ca manevrele celor doi au ajuns pana la urechile oficialilor europeni. Concret, fostul social-democrat a declarat ca la Ministerul Fondurilor Europene a ajuns o adresa de la bruxelles in care se cere inceperea urmaririi penale in legatura cu contractele firmelor Tel Drum si Asesoft. „Intrebati-l pe domnul ministru de la Fondurile Europene, domnul Teodorovici, daca a primit de la Bruxelles o adresa in care sa se inceapa cercetarea penala pe Tel Drum si pe Asesoft si de ce-i tinut acolo”, a mai spus Marian Vanghelie. n

Razvan Ungureanu sustine ca pesedistii au dat in damblageala pe motiv de esec electoral

Ungureanu le prescrie Prozac social-democratilor

Dupa ce a urmarit cu atentie tot circul din PSD, Mihai Razvan Ungureanu  a ajuns la concluzia ca social-democratii sufera de „depresie nevrotica post-electorala”. O boala care poate fi tinuta-n frau cu medicamente, cel putin pana la congresul din primavara. La drept vorbind, suferinta pesedistilor il lasa rece pe Ungurenu, ceea ce-si doreste prim-vicepresedintele PNL este ca liberalii sa invete chiar si din greselile adversarilor. „Privim cu detasare ceea ce se petrece la PSD. Nu te poti bucura de boala altuia. (…) Grupuri de putere au existat intotdeauna  in PSD, iar canibalismul pesedist e cunoscut. Cei din PSD sunt in depresie nevrotica post-electorala si cauta acum vinovatii pentru esecul de la alegeri”, a afirmat Ungureanu, aratand ca este momentul ca PNL sa demonstreze ce inseamna o adevarata reforma in politica. „PNL trebuie sa se desprinda de cei cu probleme penale, sa aiba o structura curata si sa indeparteze comportamente cinice si arogante”, a mai precizat Razvan Ungureanu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger