AcasăPoliticaIn ce privinta crede Carmen Dan ca a gresit Grindeanu, ca premier

In ce privinta crede Carmen Dan ca a gresit Grindeanu, ca premier

Sefa demisionara a MAI s-a aratat total solidara colegilor sai pesedisti, in privinta deciziei de a parasi Guvernul Grindeanu, iar actualului prim-ministru ii reproseaza un aspect ce tine de lipsa dialogului. „Premierul la momentul asta este singur”, a subliniat Caren Dan.

„Mi-am dat demisia ieri (miercuri-n.r), eu si cred ca multi alti colegi ai mei, am inteles ca nu toti (…) cand am fost chemati la CEx. (…) Pana la urma a fost o analiza a activitatii guvernului pe toti o anticipam inca din momentul in care ne-am luat mandatele. (…) n-am primit aceste mandate cadou. Rolul nostru a fost acela de a implementa un program de guvernare unitar, nu pe domenii, nu pe bucati (…) eu am inteles ca trebuie sa lucram in echipa (…) n-a fost posibil, pentru ca premierul n-a vrut sa aiba un dialog”, a subliniat ministrul de Interne.

Intrebata, concret, ce ii reproseza premierului, Dan a raspuns: „ca nu a comunicat. Dovada cea mai clara a fost ieri, cand a ales sa paraseasca CEx-ul fara macar sa anunte, nemanifestand nici macar o singura intentie de dialog (…) putea sa vorbeasca si cu noi”.

author avatar
Cristina Stefan
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger