AcasăPoliticaIn ce context a facut Dragnea referire la abrogata OUG 13: "Adevarul...

In ce context a facut Dragnea referire la abrogata OUG 13: „Adevarul iese la iveala”

Pentru seful PSD decizia despre care s-a aflat deunazi, cea privind anularea pedepsei unei persoane condamnate pentru abuz in serviciu, constitutie dovada faptului ca „demersul Guvernului”, in speta controversata OUG 13/2017, intre timp abrogata, „a fost legal, corect si cinstit, asa cum a spus CCR”.

„Incet-incet adevarul iese la iveala. CCR a spus ca Guvernul a actionat legal, Curtea de la Alba Iulia a decis, practic, sa dezincrimineze abuzul in serviciu, iesind din inchisoare un cetatean roman. Suntem in situatia in care daca acea ordonanta n-ar fi fost abrogata, nu apareau astfel de decizii”, considera Dragnea.

Precizarile sefului PSD, facute de la Instanta Suprema, unde actualul numar trei in stat a fost prezent la un temren al procesului sau, au venit cu cateva ore inainte ca senatorii sa dea unda verde, cu unanimitate de voturi, OUG 14, proiectul de lege prin care se abroga Ordonanta 13, menita sa aduca modificari Codurilor Penale.

407 afisari

2 COMENTARII

  1. DRag ne-a fost noua, unor romani ,sa fim niste lingai de cea mai joasa speta; asisderea si autorul articolului ce, de viteaz ce este, isi da doar initialele.GUrnalistul nu se dezminte: pupincurist sadea.

  2. Am ajuns mai rau ca inainte de 1990,procurorul general(acoperit),condruta si alti procurori au ajuns sa-si comande propriile legi,sa ameninte parlamentul ca se pun cu dosare masluite pe ei,asa ca aceasta colonie,condusa de stapanii ei prin mafia statala,nu are scapare spre o democratie in sensul bun al cuvantului.Cine nu vede aceasta stare de lucruri ori este postac platit,eventual acoperit,ori este manipulat precum magarul cu un morcov fluturand pe la nas(morcov ce poate fi periculos pentru ca da dependenta si fara el se intra sigur in sevraj.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger