AcasăPoliticaImuna la atacurile adversarilor. Gorghiu: "Nu ma deranjeaza sa fiu numita in...

Imuna la atacurile adversarilor. Gorghiu: „Nu ma deranjeaza sa fiu numita in fel si chip de Tariceanu, Ponta, Dragnea”

Alina Gorghiu

Nu pleaca urechea la atacurile adversarilor si cu atat mai putin se lasa afectata de ele. Cel putin asta lasa sa se inteleaga Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu

Co-presedintele PNL sustine nu doar ca se asteapta la replici taioase din partea adversarilor politici ai partidului in fruntea careia se afla, ci si ca nu se sperie cu una, cu doua de vorbele lor. Gorghiu are si o explicatie pentru aceasta stare de fapt. „Atacurile lor nu ma surprind. E modul prin care ei si tabara din care fac parte incearca sa puna presiune. Cauza? Viziunea diferita asupra luptei anticoruptie. In timp ce ‪‎PNL sprijina prin toate demersurile tragerea la raspundere a celor care au abuzat de functiile publice, ei se situeaza la polul opus”, noteaza liberala, pe contul sau de Facebook.

Asa stand lucrurile, in viziunea liderului liberal, Gorghiu spune negru pe alb ca nu e deloc uimita de reactiile unor nume cunoscute din sfera politicii autohtone, nominalizandu-i pe actualul si pe fostul lider PSD, dar si pe co-presedintele ALDE si, totodata, fost lider PNL, Calin Popescu Tariceanu. „Prin urmare, nu ma deranjeaza sa fiu numita in fel si chip de Tariceanu, Ponta, Dragnea”, conchide Gorghiu, care vede si un aspect pozitiv in toata aceasta situatie. „Fiecare atac la adresa mea sau a PNL inseamna inca o confirmare ca ma aflu in tabara corecta”, sustine liberala.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger