AcasăPoliticaIliescu: nu sunt adeptul excluderilor/Sa nu repetam greseli ale trecutului, care ne-au...

Iliescu: nu sunt adeptul excluderilor/Sa nu repetam greseli ale trecutului, care ne-au costat

PSD are nevoie de unitate, nu de excluderi, mai ales inainte de alegeri. Cam asa s-ar putea interpreta mesajul transmis, miercuri, in ziua in care Comiterul Executiv al formatiunii avea sa decida soarta lui Valeriu Zgonea in partid.

Inca de dinainte sa se afle rezultatul votului din cadrul intrunirii mai-marilor social-democrati, unul unanim in favoarea excluderii lui Zgonea din partid, Iliescu a facut – pe fondul situatiei tensionate de la varful formatiunii PSD, prin intermediul unei postari pe blocul sau – un apel la „unitate si continuitate in PSD”.

„Sa nu repetam greseli ale trecutului, care ne-au costat. Stiti foarte bine ca nu sunt adeptul excluderilor si al altor masuri de forta. Ele ne-au facut mult rau. Daca apelam si acum la asa ceva, nu vom rezolva nimic”, le-a transmis, public, liderul onorific al PSD membrilor Comitetului Executiv National.

Totodata, fostul lider de la Cotroceni a adus in discutie faptul ca PSD trebuie sa se concentreze pe campania pentru locale, si ca „o analiza aprofundata a situatiei din partid” poate fi facuta dupa aceste alegeri. „Reamintesc faptul ca si presedintele partidului, si presedintele sau executiv au fost alesi de membrii de partid, respectiv de delegatii la Congres, pentru ceea ce au facut pentru partid. (…) Nu este de folos nimanui conflictul acesta”, considera Iliescu.

author avatar
Cristina Stefan
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger