AcasăPoliticaIliescu nu crede ca Ponta e potrivit pentru un post la Cotroceni:...

Iliescu nu crede ca Ponta e potrivit pentru un post la Cotroceni: „E cam devreme sa treaca intr-o noua postura”

Victor Ponta nu este pregatit sa candideze la functia de sef al statului, este de parere chiar presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a precizat ca premierul nu are inca destula experienta.

Iliescu sustine ca Ponta nu are suficienta experienta pentru a deveni seful statului, astfel ca ar trebui sa isi continue activitatea la Palatul Victoria. Presedintele de onoare al PSD crede ca nici macar Sorin Oprescu nu este pregatit pentru un post la Palatul Cotroceni.

„Cred ca pentru el (Victor Ponta, n.r.) nu e prea favorabil acest lucru. Pentru el ar fi fost convenabil sa continue macar un mandat de prim ministru, sa isi consolideze experienta de prim-ministru. E cam devreme sa treaca intr-o noua postura, la presedintie. Trebuie sa fie un om care sa aiba in spate ceva mai mult. Adica experienta lui de doua mandate macar ca premier ar fi fost utila si necesara, dar imprejurarile uneori forteaza. Trebuie sa ai si candidatul care sa castige, or, in momentul de fata, singurul care are conditiile sa castige aceasta competitie este Ponta”, a spus Ion Iliescu.

author avatar
Alina Costache
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger