AcasăPoliticaIliescu nu crede ca formatiunile de dreapta vor avea un candidat unic...

Iliescu nu crede ca formatiunile de dreapta vor avea un candidat unic la prezidentiale

Ion Iliescu este considerat principalul vinovat pentru incidentele din 1990

Daca despre Victor Ponta e aproape sigur ca va fi candidatul propus de catre social-democrati in lupta pentru Cotroceni, fostul sef al statului se indoieste ca formatiunile de dreapta vor reusi sa ajunga la un acord privind un singur nume, pe care sa il sustina in cursa pentru cea mai inalta functie in stat.

Ca urmare, Ion Iliescu a sustinut, intr-un interviu acordat Digi 24, ca nu se asteapta ca PNL-ul si PDL-ul, de exemplu, sa se inteleaga cu celelalte formatiuni, in asa fel incat, la alegerile din toamna, dreapta sa figureze cu un singur candidat in lupta pentru sefia statului. „Unii fac eforturi ca sa profileze un candidat unic al dreptei. Ma indoiesc ca liberalii vor fi de acord ca sa aiba un candidat comun cu PDL-ul sau cu alte formatiuni. Nu cred ca o asemenea perspectiva e de asteptat”, a precizat Iliescu.

Se altfel, zilele trecute, liberalii au anuntat ca intra in lupta pentru prezidentiale cu tandemul Antonescu presedinte -Iohannis prim-ministru. Prim-vicepresedintele liberalilor declara, la acea data, ca se stie ca el si liderul PNL fac o echipa buna.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger