AcasăPoliticaIliescu: Iohannis a venit cu un mesaj nou, care a avut priza...

Iliescu: Iohannis a venit cu un mesaj nou, care a avut priza la public

Ion Iliescu este considerat principalul vinovat pentru incidentele din 1990

Punctand in primul rand faptul ca nu PSD-ul a pierdut alegerile, de vreme ce au fost alegeri prezidentiale, si nu parlamentare, fostul sef al statului a caracterizat, pe scurt, principalul atu avut de catre contracandidatul lui Ponta la scrutinul pentru Cotroceni, aspect care i-a adus, pana la urma, victoria.

„Nu partidul (a pierdut alegerile-nr), ca nu au fost alegeri parlamentare in care intervin partidele. Intervin si persoanele”, e de parere fostul lider de la Cotroceni.

Astfel, Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, considera ca Iohannis a avut un mesaj nou, care a fost bine primit de electorat, ca urmare si numarul mai mare de voturi acordate candidatului Aliantei Crestin Liberale, comparativ cu cele primite de Victor Ponta, care a intrat in cursa pentru prima functie in stat din partea aliantei electorale PSD-UNPR-PC. „S-a vazut ca oamenii vor si ceva nou, o schimbare. Si deci Iohannis a venit cu un mesaj nou, care a avut priza la public, la cetateni„, a concluzionat Iliescu.

328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger