AcasăPoliticaIlie Sarbu si-ar pregati retragerea de la sefia grupului senatorilor PSD

Ilie Sarbu si-ar pregati retragerea de la sefia grupului senatorilor PSD

O informatie care a facut inconjurul televiziunilor de stiri inca de marti dimineata suna astfel: Ilie Sarbu ar fi gata sa renunte la functia pe care o detine la acest moment in Parlament, respectiv la sefia senatorilor PSD.

Cel putin asa sustin surse politice, citate de B 1 TV, care anunta si faptul ca politicianul in varsta de 65 de ani – nimeni altul decat socrul actualului prim ministru, pana de curand lider al PSD -ar urma sa-si faca cunoscuta decizia zilele urmatoare. Momentan, zvonurile – care vin cu scurta vreme inainte ca noua sesiune parlamentara sa inceapa – nu si-au gasit si  o confirmare oficiala.

Va mai amintim faptul ca Ilie Sarbu conduce grupul senatorilor social-democrati din anul 2008, social-democratul ocupand, totodata, si fotoliul destinat vicepresedintelui formatiunii in fruntea careia se afla, interimar, Liviu Dragnea. Sarbu face parte din randurile social-democratilor inca din 1993 si a ocupat, vreme de patru ani, in Guvernul Nastase, functia de ministru al Agriculturii.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger