AcasăPoliticaIlie Sarbu, liderul senatorilor PSD, despre cererea de suspendare: O sa analizam...

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, despre cererea de suspendare: O sa analizam toate aspectele

Liderul senatorilor social-democrati a evitat sa se pronunte in legatura cu pozitia partidului sau in legatura cu inititativa demarata de  Calin Popescu Tariceanu, privind o noua suspendare a sefului statului.

Ilie Sarbu s-a rezumat sa spuna ca a primit de la Tariceanu textul cererii, asa cum s-a intamplat cu toti liderii grupurilor din Senat, insa ca nu au existat alte discutii. Totodata, social-democratul a explicat ca urmeaza ca decizia in acest sens sa o ia conducerea partidului, dupa o analiza a aspectelor care sa sustina sau nu acest demers. „Ramane sa stabileasca partidul (…)  o sa analizam cam toate aspectele si dupa aceea ma pronunt”, a declarat, luni, Sarbu.

Cu toate acestea, fostul ministru al Agriculturii a punctat ca, daca se constata, intr-adevar, incalcari ale Legii supreme, cum motiveaza Tariceanu in procedura de initiere a suspendarii liderului de la Cotroceni, demersul nu ar face decat sa taxeze aceste abateri incriminate. „Noi nu facem altceva decat, daca s-ar ajunge la asta, sa aplicam Constitutia”, a concluzionat liderul senatorilor PSD.

71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger