AcasăPoliticaIlie Sarbu, anchetatorul perfect in cazul Basescu

Ilie Sarbu, anchetatorul perfect in cazul Basescu

Ilie Sarbu este luat peste picior de liderul PNL, care insista ca pesedistul este cel mai potrivit sa conduca ancheta impotriva familiei Basescu

Penelistii s-au declarat ”favorabili” infiintarii unei a doua comisii de ancheta pentru ”cazul Calarasi”, dar insista sa li se faca si lor o placere: presedinte sa fie numit socrul premierului, pesedistul Ilie Sarbu.

Ilie Sarbu este luat peste picior de liderul PNL, care insista ca pesedistul este cel mai potrivit sa conduca ancheta impotriva familiei Basescu
Cumpararea terenului de la Nana i-a adus Ioanei Basescu numai probleme

Dupa ce i-au obligat pe social-democrati sa astepte cateva zile, liberalii au anuntat ca sustin si ei formarea unei noi comisii parlamentare, care sa ancheteze de-a fir in par istoricul pamantului cumparat de Ioana Basescu, in urma creditului luat de la CEC Bank. In schimb, penelistii au refuzat ferm sa conduca ei comisia cu pricina, lasand aceasta onoare pesedistilor initiatori.

Pus in continuare pe rele, Crin Antonescu a revenit, in context, asupra propunerii ca socrul lui Victor Ponta, senatorul PSD Ilie Sarbu (pesedistul care a negociat cu Traian Basescu, in 2008, formarea aliantei PDL – PSD), sa fie numit in fruntea viitoarei comisii: ”Imi mentin propunerea ca Ilie Sarbu sa fie presedintele comisiei de ancheta, dar nu decid eu! Nu vreau sa se interpreteze ca fac presiuni asupra colegilor din PSD!”. Insistenta liderului PNL l-a deranjat pe purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan. ”Ne bucura interesul pe care PNL si domnul Crin Antonescu il acorda domnului Sarbu, am inteles ca sunt de acord cu comisia, si asta ne bucura. Daca trebuie sa fie de la PSD seful, o sa-l numim noi, nu e nicio problema, dar sa spuna liberalii pe cine sa numim e deja cam mult”.

author avatar
Simona Badulescu
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger