AcasăPoliticaIlie Nastase, decis sa renunte la politica

Ilie Nastase, decis sa renunte la politica

In seara zilei in care s-a oficializat, practic, fuziunea dintre UNPR si PMP, Ilie Nastase pare decis sa iasa din politica. Se intampla la aproape un an de cand decidea, practic, sa se alature progresistilor condusi, la vremea respectiva de Gabriel Oprea.

La cateva zile de cand a schimbat prefixul si a primit in dar, la aniversare, cea mai inalta distinctie a statului roman, intr-o ceremonie desfasurata la Cotroceni, Ilie Nastase da de inteles ca e gata sa faca o schimbare radicala in viata sa, dupa momentul in care a implinit 70 de ani. Si anume sa lase in urma politica.

Motivele le-a explicat seara trecuta, la Realitatea Tv. Nu sunt putine, si cam toate tin de atmosfera de scena politica in care, din cate a dat de inteles legenda tenisului autohton si mondial, nu se mai regaseste. „Scandalurile astea intre politicieni, intre partide ma deranjeaza foarte mult. Va spun sincer – am intrat in politica si am crezut ca o sa pot sa invat ceva bun, dar nu am invatat nimic. Nu m-am regasit printre acesti oameni, de multe ori, si nici ei printre mine. (…) Cred ca nu ma contacteaza (alte partide-n.r) pentru ca sunt foarte incomod. O sa raman simplu cetatean”, a subliniat Nastase.

Cel mai probabil, pasul in lateral cand vine vorba de politica il va face cand isi va incheia mandatul de membru al Camerei Superioare a legislativului. „Mi-am facut treaba pe felia mea, daca toti ne-am face treaba pe felia noastra, cred ca tara asta ar duce-o mai bine (…) Nu mai vreau, nu ma simt bine (…) In politica trebuie sa minti foarte mult”, a conchis fostul jucator de tenis.

Ramane de vazut daca nu vor aparea motive si argumente suficient de puternice care sa il faca pe Ilie Nastase sa-si revizuiasca aceastaopinie si sa decida sa ramana actor pe scena politica autohtona.

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger