AcasăPoliticaIl sfatuieste pe Dragnea sa-si mute atentia catre activitatea  Parlamentului

Il sfatuieste pe Dragnea sa-si mute atentia catre activitatea  Parlamentului

Constatand ce se intampla in tabara social-democrata, dar si la Guvern, fostul lider al PSD-ului a ales sa-i dea cateva sfaturi actualului lider pesedist. Printre ele si acela de a mai lasa activitatea Executivului in seama…Executivului si de a se focusa pe cea a Legislativului (avand in vedere ca e presedintele Camerei) si a PartiduluI Social Democrat.

Subliniind ca face acest lucru doar pentru ca „tine foarte mult” la Dragnea si ca vrea ca Executivul sa faca performanta, Adrian Nastase i-a transmis actualului numar 3 in ierarhia statului „sa se concentreze pe activitatea de partid si a Parlamentului, (…) n-are de ce sa se ocupe atat de mult de activitatea Guvernului, sa se ocupe mai mult de activitatea Parlamentului, care poate schimba bazele institutionale”.

Mai mult, acelasi Nastase a subliniat, seara trecuta, in studioul Antena 3, ca e de parere ca Dragnea ar trebui „sa gaseasca alt mod de comunicare” via Guvern. „Nu poti sa spui ca sef de partid «Rog Guvernul sa faca…» sau «voi cere Guvernului», ca Guvernul nu este sub tutela”, a opinat fostul premier, punand accent pe faptul ca, astfel, noului Cabinet i se stirbeste din autoritate .

178 afisari

1 COMENTARIU

  1. prea-cinstitul si prea-ferictul samsar de case si tablouri,ale matusei tamara nici usturoi n-a mancat ,nici gura nu-i pute,maleficul ,cu glas de fetita virginia,e in spatele lui ,poanta.chirica si ivan(fiul sau e invatacel la parlamentul european in slujba acestui acoperit)…in rest ramane cum a stabilit ,sa-i numarm woaolele mele….acestui nabab unul dintre cei mai bogati din romanica..filo-rus.filo-chinez,filo-turc…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger