AcasăPoliticaIl ameninta cu instanta pe fostul premier. Pruna: Poate isi ia un...

Il ameninta cu instanta pe fostul premier. Pruna: Poate isi ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou

Raluca Pruna a scos din adancuri mai multa gandire decat Alexei Stahanov carbune

Satula de apostrofarile si de remarcile care au tot venit din directia fostului prim-ministru in ultimele luni, mai exact de cand a ajuns sa fie numita la conducerea Ministerului Justitiei, Raluca Pruna pare decisa sa nu mai stea si sa contabilizeze situatiile care o deranjeaza si sa ia niste masuri. Adica sa se adreseze instantei.

Drept urmare, dand de inteles ca rabdarea sa a ajuns la o limita, iar numarul ironiilor suficient de mare cat sa o faca sa se gandeasca sa le puna capat, ministrul Pruna si-a anuntat o intentie in acest sens, tarziu seara trecuta, pe Facebook. „Un tip pe nume VV Ponta ma face stalinista. Din nou, a suta oara. Mai bate campii si cum ca as fi membru ISIS. (…) Il anunt public – ca avocat intrat pe bune in profesie, ca pentru toate calomniile il voi invita de azi inainte sa probeze in instanta astfel de afirmatii”, isi face cunoscut ministrul intentiile in aceasta privinta.

Si ca un semn ca si ea poate fi ironica, daca isi propune, sefa MJ si-a continuat mesajul adresat fostului sef al Guvernului cu urmatoarea remarca: „Poate isi ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni rationali, care au silogismul acasa si care cunosc rigorile legii”.

Reactia Ralucai Pruna vine la scurta vreme de la aparitia, pe contul lui Victor Ponta de pe aceeasi retea de socializare, unui mesaj in privinta denumirii unui spatiu public din Capitala in onoarea actorului Radu Beligan, postare care se incheie astfel: „PS – cand o sa facem un Memorial al Crimelor Securitatii si Stalinismului (plus Basismului) in Romania putem avea acolo si incaperi cu numele „Monica Macovei” si „Raluca Pruna”! Merita tovarasele sa nu le uitam ca sa nu repetam ororile acestora!”.

sursa foto: Facebook/Raluca Pruna

author avatar
Cristina Stefan
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger