AcasăPoliticaIau liberalii in calcul o fuziune cu PMP? Raspunsul sefei PNL

Iau liberalii in calcul o fuziune cu PMP? Raspunsul sefei PNL

Pe fondul demisiei lui Traian Basescu de la sefia PMP, pas anuntat tarziu in cursul serii trecute – la concurenta cu deciziile din sedinta de Guvern, dupa cum au remarcat cei mai multi, s-a speculat ca intre formatiunea condusa actualmente, interimar, de Raluca Turcan, si partidul condus, pana de curand, de catre fostul lider de la Cotroceni s-ar pune de un pact politic.

Mai exact, ca s-ar putea pregati o fuziune. Doar ca nici bine nu s-a conturat un astfel de zvon, ca sefa liberalilor l-a si demontat. „Nu… acum, nu am discutat lucrul acesta. (…) Nici nu-mi dau seama de unde a plecat aceasta idee”, a lamurit Turcan, de la Parlament.

Liberala a pus, insa, accent pe faptul ca PNL sunt gata sa oficializeze motiunea de cenzura la adresa Guvernului, pentru care textul e gata si, conform precizarilor Ralucai Turcan, s-ar fi adunat si suficiente semnaturi. In acest sens, liderul interimar al PNL a admis ca planuieste sa discute cu pemepistul Tomac si cu Nicusor Dan, astfel incat sa stranga „un numar cat mai mare de parlamentari pentru depunerea acestei motiuni de cenzura”.

276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger