AcasăPoliticaHrebenciuc sustine ca se asteapta sa fie retinut: Nu-mi este frica. DNA-ul...

Hrebenciuc sustine ca se asteapta sa fie retinut: Nu-mi este frica. DNA-ul nu este o sperietoare

Fostul deputat a ajuns, marti dimineata, la sediul DNA Brasov. Viorel Hrebenciuc sustine ca a venit „cu inima deschisa”, ca nu ii este frica, pentru ca stie ce a facut, si ca se asteapta sa fie retinut de procurorii anticoruptie.

Inainte de a intra in sediul institutiei, pentru a discuta cu procurorii, Hrebenciuc le-a spus jurnalistilor ca nu considera ca DNA-ul e o „sperietoare” si ca, in ciuda sentimentului de teama care, in opinia sa, domina opinia publica, lui nu ii este frica. „Sunt pregatit (…) de ani de zile, frica domina in Romania. (…) Nimeni nu semneaza o hartie, nimeni nu are o initiativa. Toata lumea are o spaima celebra devenita de acum. (…) Nu-mi este frica, pentru ca stiu ce am facut. Nu am niciun motiv sa nu ma prezint cu inima deschisa in fata procurorilor de la DNA. De altfel, nici DNA-ul nu este o sperietoare pentru cei care nu au gresit foarte mult”, a spus fostul parlamentar.

Intrebat daca se asteapta ca, dupa aceasta audiera, sa fie retintu, Viortel Hrebenciuc a raspuns: „Bineinteles, sunt pregatit si pentru asta”. Hrebenciuc s-a prezentat la DNA la o zi dupa ce plenul Camerei a luat act de decizia sa de a demisiona din Parlament, in urma acestei hotarari, social-democratul ramanand fara imunitate. Procurorii anticoruptie au solicitat incuviintarea arestarii preventive a lui Hrebenciuc, cercetat in Dosarul retrocedarilor. Totodata, Hrebenciuc este vizat de DNA intr-un alt dosar, in care este cercetat si colegul sau de partid, Dan Sova.

87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger