AcasăPoliticaHrebenciuc si Sova, in vizorul DNA. Ponta: Toata lumea e egala in...

Hrebenciuc si Sova, in vizorul DNA. Ponta: Toata lumea e egala in fata legii

Prezidentiabilul social-democrat a afirmat luni, zi in care doi membri ai PSD au fost audiati la DNA, ca se ocupa de guvernare si nu comenteaza chestiuni privind dosare penale. Mai mult, Ponta nu crede ca actiunile Directiei Nationale Anticoruptie din ultima perioada ii afecteaza, in vreun fel, campania electorala.

„Nu ma ocup eu de lucrurile astea, eu trebuie sa ma ocup de guvernarea tarii. (…) Toata lumea e egala in fata legii”, le-a spus seful Executivului jurnalistilor care l-au intrebat in legatura cu audierea membrilor PSD- Hrebenciuc si Sova, luni, la DNA. „Nu comentez nimic care tine de dosare penale”, a insistat Ponta.

Intrebat daca tot ceea ce se intampla in ultimele zile ii afecteaza in vreun fel campania electorala, Ponta a raspuns ca nu isi pune problema astfel. Dimpotriva, premierul considera ca e „bine” ca in prezenta mass-media exista doua „entitati” – Ponta si activitatea Directiei Nationale Anticoruptie. „Nu, dimpotriva. In acest moment mai sunt doar doua entitati. Eu, care spun ce fac ca si prim-ministru si ce vreau sa fac ca presedinte, pe de-o parte, si, pe cealalta parte, ce face DNA-ul. Ceea ce, sincer sa fiu, cred ca e bine (…) vorbesc in prezenta media”, a explicat Ponta.

Luni, au fost audiati la DNA doi membri ai PSD: deputatul Viorel Hrebenciuc si senatorul Dan Sova, purtatorul de cuvant al formatiunii conduse de Ponta.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger