AcasăPoliticaHrebenciuc: Rezultatele din primul tur, exceptionale

Hrebenciuc: Rezultatele din primul tur, exceptionale

Adus, miercuri, la Curtea Suprema, unde magistratii iau in discutie contestatia depusa de social-democrat fata de masura arestului preventiv dispusa in urma cu o saptamana, Viorel Hrebenciuc considera ca rezultatele obtinute de partidul din care face parte, la priomul tur de scrutin, sunt „exceptionale”.

Televiziunile de stiri au prezentat imagini cu Hrebenciuc intrand intr-o sala din cadrul cladirii ICCJ. Inainte de acest moment, fostul deputat le-a spus jurnalistilor ca e intr-o „forma buna” si a raspuns unor intrebari in legatura cu primul tur al alegerilor, din 2 noiembrie. Hrebenciuc  sustine ca rezultatele sunt „exceptionale”. Intrebat daca Iohannis, contracandidatul lui Ponta in turul doi, are vreo sansa sa-si revina, mai exact daca ar putea castiga alegerile, Hrebenciuc a raspus simplu: „nicio sansa”.

De altfel, fostul deputat a votat, in arestul Politiei Brasov, duminica dimineata. Astazi, Viorel Hrebenciuc va afla daca va putea parasi arestul preventiv. Masura, impusa in cazul fostului parlamentar saptamana trecuta, dupa ce procurorii DNA l-au acuzat de fapte de coruptie in Dosarul retrocedarilor, a fost contestata de social-democrat la Instanta Suprema.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger