AcasăPoliticaHrebenciuc: Nu sunt sigur ca PNL va avea sub 20% din voturi...

Hrebenciuc: Nu sunt sigur ca PNL va avea sub 20% din voturi la europarlamentare

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat duminica seara ca PNL ar putea avea sanse sa ia peste 20% din voturi la alegerile europarlamentare. Asta ar insemna ca liderul Crin Antonescu ramane la conducerea formatiunii si „va pierde cu succes” cursa pentru presedintie impotriva lui Victor Ponta, a mai adaugat acesta.

„Nu sunt sigur ca PNL va avea sub 20% din voturi la europarlamentare”, a spus social-democratul, in emisiunea „Kilometrul 0” de la Digi24. Hrebenciuc a explica ca pe buletinul de vot optiunile sunt reduse pentru alegator, iar voturile pentru partidele consacrate vor creste.

Astfel, in cazul in care PNL obtine 20% la alegeri, Crin Antonescu va ramane liderul liberalilor si il va candida la Presedintie, unde „va pierde cu succes”, a completat Hrebenciuc.

Acesta a precizat ca fostul partener de alianta al PSD este un „personaj subtire politic”, care are „calitati de conducator incerte”. Totusi, social-democratul ii recunoaste lui Crin Antonescu meritele in planul oratoriei.

In ceea ce-l priveste pe Calin Popescu Tariceanu, acesta „are alura de presedinte”, crede vicepresedintele PSD al Camerei Deputatilor, care a declarat ca l-ar vota pe fostul liberal, in cazul in care ar candida la Presedintie, iar Victor Ponta nu s-ar afla in cursa.

Cat priveste sansele PSD-ului la alegeri, Viorel Hrebenciuc este convins ca va lua peste 40% din voturi la europarlamentare.

Foto: digi24.ro

author avatar
Alina Costache
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger