AcasăPoliticaGuvernul, criticat din interior

Guvernul, criticat din interior

Premierul trebuie sa-si completeze rapid echipa guvernamentala

Dupa demisia lui Liviu Dragnea din fruntea ministerului Dezvoltarii, premierul Victor Ponta trebuie sa vina cu o nominalizare. Zvonul ca portofoliul ar putea fi preluat de Rovana Plumb, Nicolae Banicioiu sau Ioan Rus a starnit nemultumirea in PSD.

Rotirea de cadre din Executiv nu este pe placul lui Madalin Voicu

Printre cei care au criticat ideea mutarii unui ministru dintr-un post in altul se numara si deputatul social-democrat Madalin Voicu. „Sper ca nu este niciunul dintre numele vehiculate. Ne intoarcem la rotirea cadrelor din anii ’70. Ei au ministerele lor, pe care abia au reusit sa le puna in miscare”, a declarat parlamentarul. In opinia acestuia, Liviu Dragnea ar trebui sa aiba un cuvant de spus in alegerea succesorului sau. „Trebuie sa fie o persoana din acel minister, care a invatat cum se misca lucrurile, sub rezerva ca Liviu Dragnea il va consilia. Rovana Plumb e foarte buna la munca, unde face progrese.

Premierul trebuie sa-si completeze rapid echipa guvernamentala

Banicioiu a resuscitat Ministerul Sanatatii. Nu ar fi doar inutil, ci ar fi absurd sa fie numiti la ministerul Dezvoltarii”, a mai precizat Madalin Voicu.

 

author avatar
National
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger